Παρασκευή 3 Φεβρουαρίου 2012

It remains Anonymous

Η μέρα μου φανταστική αλλά και περίεργη.
Φανταστική γιατί πέρασα 2 μαθήματα / γιό!
Περίεργη γιατί μια παρεξήγηση που δεν κατάλαβα πως προέκυψε / σκοτείνιασε / χάλασε την συνέχειά μου. Προσπάθησα να μάθω λόγους αλλά η διαλλακτικότητα πήγε περίπατο.. Ελπίζω να επιστρέψει.

Μπαίνω σπίτι λοιπόν και ακούω από την αδερφή μου ΤΑ ΝΕΑ! Οι Anonymous "χτύπησαν" το Υπουργείο Δικαιοσύνης. Σας παραθέτω link για να δείτε το βίντεο.

"Αυτό που συμβαίνει τώρα στη χώρα σας είναι απαράδεκτο. Ανεβήκατε στην εξουσία για να εκφράσετε τις επιθυμίες και του λαού σας και έχετε αποτύχει απαξιωτικά.
Σκοτώσατε το πιο ιερό πράγμα της χώρας σας που είναι η δημοκρατία. Οι ίδιοι σας οι πολίτες σας μισούν εσείς τους κοιτάτε χωρίς να κάνετε τίποτα για να το αποτρέψετε. Μπήκατε στο ΔΝΤ, χωρίς την έγκριση του λαού σας. Βάλατε τη δικτατορία στους ώμους τους.
Η αστυνομία εκμεταλλεύεται τη δύναμή της και επιτίθεται σε διαδηλωτές στο όνομα της δικαιοσύνης.
Αγνοήσατε τις προειδοποιήσεις μας αλλά τώρα εμείς έχουμε τον έλεγχο.
"Είμαστε οι Ανώνυμοι.... Δεν συγχωρούμε, δεν ξεχνάμε... έπρεπε να μας περιμένετε".

Ο στόχος τους και το παρουσιαστικό τους δεν είναι καθόλου τυχαία. Σύμφωνα με τους ίδιους Η Δικαιοσύνη έρχεται. Το βίντεο - που ελπίζω να ακουστεί σε όλο τον κόσμο - πέρα του ότι λέει τα αυτονόητα (εγώ και όσοι ξέρω ποτέ δεν έκλεβαν το Κράτος και το Κράτος μας έχει κυριολεκτικά γαμήσει) ακούγεται επιτέλους και κάτι διαφορετικό από την ηλίθια "Ευρωπαϊκή Πολιτική" του Οι Έλληνες είναι κλέφτες και πρέπει να πληρώσουν.

Μας έχετε εκφυλίσει παλιόζωα της Κυβέρνησης και της "Ένωσης".
Δεν σας χρωστάμε τίποτα. Εσείς μας χρωστάτε τις αξίες που χάθηκαν.

Υ.Γ. Πάτε και ψάξτε τους Anonymous. Άμα τους βρείτε και τους "τιμωρήσετε" - με τους τρόπους που μόνο εσείς ξέρετε - θα βγω στο δρόμο και πάλι, ενωμένος με όσους εναντιώνονται στο γαμημένο Σύστημα σας και τη "πολιτική της λιτότητας" - που μας έκανε να ξεχάσουμε πως είμαστε άνθρωποι και όχι άχρηστα εμπορεύματα.
Αμάν πια!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...