Πέμπτη, 20 Σεπτεμβρίου 2012

Following the 'State'

 

Πάει καιρός που η Digea και οι "Ευρωπαϊκές Οδηγίες" σίγησαν τα ελληνικά κανάλια από τον δέκτη μου, μαζί με τα αποκρουστικά, τρομοκρατικά κεντρικά δελτία τους.. για την ενημέρωσή μου λοιπόν προτιμώ - αναγκαστικά - το CNN, το μόνο κανάλι που έχει απομείνει στο χαζοκούτι μου..

Στο θέμα μας λοιπόν... Following the "State" ο τίτλος μου και πολλοί από εσάς θα αναρωτιούνται ποιό είναι αυτό το "State", είναι μια κατάσταση ή μια Πολιτεία; Το κεφαλαίο S. παραπέμπει με βεβαιότητα στο δεύτερο.

Ποιοι είναι όμως αυτοί που ακολουθούν τη ροή αυτής της Πολιτείας; Όλοι εμείς, η απάντησή μου.

      Στο CNN έχουν ξεσκιστεί να μιλάνε για το νέο Αντί-Αμερικανικό ρεύμα που φαίνεται να ξεσπά στις χώρες της "Άνοιξης" - τις χώρες που πολύ πρόσφατα πέρασαν από πρότερα φασιστοειδή καθεστώτα σε καθεστώτα υποτιθέμενης Δημοκρατίας, με ανεπιτυχείς μεταγγίσεις Δημοκρατικού αίματος σε σώματα - Λαούς που ιστορικά η αντίστασή τους σε ξενόφερτες μεταγγίσεις ήταν καταστροφική.
      Καταστροφική γιατί αυτοί οι Λαοί ζουν σε συνθήκες συνεχούς πολέμου. Ενός πολέμου που οι βάσεις του βρίσκονται άναρχα στοιβαγμένες σε θρησκευτικά πρότυπα και ιδεώδη που σήμερα καθρεφτίζονται στην καθημερινότητα και στην πολιτική τους, μια μίξη που οδηγεί σε υπέρτατο φανατισμό τα συμφέροντα, την κοινωνία και τον πυρήνα τους. [...]
 
Περισσότερα στο Loutraki City News

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...